Безплатна доставка за поръчка над 100лв.
+359 876 42 49 20 office@luvski.bg

За нас

СТРЕМЕЖ

Целта на “Лъвски“. е да преобразява текстилната материя в произведение на изкуството.Уникално изделие за всеки уникален клиент.Изкуство насочено индивидуално към мечтите и желанията на всеки дръзнал да прояви воля да се обърне към нас “Лъвовете“ и към това в което сме истински добри:-“ИЗКУСТВОТО ДА БЪДЕШ ТВОРЕЦ“!

Изкуството да преследваш и изпипваш всеки детайл с неукротимост на хищник,търсещ завършеност и удовлетворение.Разполагаме с различни видове техники,печат,както и бродерия.Първичната функция на “ЛЪВСКИ“. е да търси индивидуалността на всеки,реализирайки мечти,идеи и желания в полза на клиента ни.

При желание от страна на клиентите сме в състояние да разработим и произведем модели – наши или по тяхно задание, които да са съобразени с клубните цветове и символи отнасящи се от тренировъчна до официална екипировка, както и облекло за свободно време. За тази цел нашата фирма активно комуникира с клиентите си чрез електронна поща.

“ЛЪВОВЕТЕ“

Сърцати индивидуалисти.Дизайнери с характер на истински лъвове,които будят респект и уважение с всяко следващо творение.Всеки дизайнер е лидер в стила изкуство ,към който се е насочил.Горди от всеки детайл който са изпипали до безобразие.Тези достойни царе на дизайна,винаги ще успяват да се докопат до най-съкровената и точна идея,която се рее в съзнанието ви.

КОЛИЧЕСТВО

Имаме възможността да се справим с големи поръчки за кратки срокове.Поддържаме голям брой артикули на склад:тениски,суитчери,суитчери с цип,екипи,блузи

ИЗРАБОТКА НА ПРОЕКТА

В рамките от 3 до 7 дневен срок ще изготвим,желания от вас проект,който ще изпратим да удобрите!След вашето съгласие ,ние ще се заемем с изработката на харесания от вас дизайн.В срок от 2-5 дни вие ще получите неповторимия и специално създаден за вас артикул.Разполагаме с опитен и коректен екип който работи упорито за спазване на посочените сроковете.

ДОСТАВКА

След коректно попълнени данни за доставка, всички пратки oт www.luvski.bg пристигат до вас с Еконт.

Кога ще ми пристигне пратката?

Всички заявки постъпили при нас до 16:00 часа се обработват и изпращат на същия ден и в рамките на 24 до 48 часа пристигат при вас.Поръчки направени след 16:00 часа се обработват и изпращат на следващия работен ден.Вашите пратки ще бъдат доставени от куриерите в рамките на работния ден – 08:30ч. – 18:00ч.

Телефон: +359 876 42 49 20
Пловдив