[vc_row css=”.vc_custom_1463974766269{margin-top: 50px !important;}” el_class=”faq-title”][vc_column][vc_custom_heading text=”ПРЕДЛОЖЕНИЕ ” font_container=”tag:h2|font_size:18|text_align:left|color:%23202020″ use_theme_fonts=”yes” sub_heading_tag=”h1″][vc_column_text]
 • ЦЕЛ
Целта на комапнията ни, ”Лъвски”, е да преобразява текстилната материя в призведение на изкуството. Уникално изделие за всеки вкус, стил или спорт. Разполагаме с различни видове техники на печат. Първичната функция на екипа ни е да търси индивидуалността на всеки, реализирайки идеи и желания в полза на клиента ни. При желание от страна на клиента екипа ни е в състояние да разработи модели, които да бъдат съобразени с клубните цветове и символи отнасящи се от тренировъчната до официалната екипировка, както и облеклата за свободно време. За тази цел ние активно комуникира с клиентите си чрез електронна поща, срещи или телефон.  
 • ИЗРАБОТКА НА ПРОЕКТА
В рамките на 3-7 дневен срок ние ще изготвим проект, който ще изпратим да удобрите! След вашето съгласие,екипа от дизайнери се заема с изработката на харесания от вас дизайн в детайли и необходим формат. В срок от 3-7 дни вие ще получите специално създаден за вас дизайн заедно с примерни снимки, как би изглеждал върху желаното от вас облекло. Разполагаме с опитен и коректен екип които работи упорито за спазване на посочените сроковете.  
 • КОЛИЧЕСТВО

Имаме възможността да се справим с големи поръчки за кратки срокове. Поддържаме различни артикули на склад: тениски,суитчери,суитчери с цип, блузи и др.

 

КЛИК: НАШИ КЛИЕНТИ

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″]

  Изпратете запитване

  Име*

  Email*

  Запитване*

  * Полетата са задължителни за попълване

  [/vc_column][vc_column width=”1/3″][featuredcontent icon=”fa fa-envelope-o” feature_text=”T0ZGSUNFJTQwTFVWU0tJLkJH” style=””][featuredcontent icon=”fa fa-phone” feature_text=”JTJCMzU5JTIwODc2JTIwNDIlMjA0OSUyMDIw” style=””][featuredcontent icon=”fa fa-facebook-square” feature_text=”TFVWU0tJLkJH” style=””][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]