КОНТАКТ С НАС

OFFICE@LUVSKI.BG +359 89 55 77 999

Нашата мисия

С над 16 години опит, нашата мисия от 2008 година е да Ви откроим от останалите и да превърнем една обикновена тениска във ваша мотивация, да създадем дизайн, който да стимулира сетивата Ви!

В състояние сме да разработи модели, които да бъдат съобразени с клубните цветове и символи отнасящи се от тренировъчната до официалната екипировка, както и облеклата за свободно време.

Екипа ни търси индивидуалността към всеки, стараейки се да реализира идеята на всеки потърсил ни. За тази цел активното комуникиране с клиента е важно за нас!

 

Изработката на проекта

След уточняване на детайлите в рамките на 10 дневен срок ще изготвим проект, който ще изпратим да удобрите! След вашето съгласие, се заемаме с изработката на детайли и необходимият формат.

В срок от 10 дни Вие ще получите специално създаден за вас дизайн заедно с примерни снимки, как би изглеждал върху желаното от вас облекло.

Количество

Имаме възможността да се справим с големи поръчки! Поддържаме различни артикули на склад, като тениски, потници , суитшърти и др.

 

Различни видове техники
СИТОПЕЧАТ / DTG / DTF / БРОДЕРИЯ

 

Цена / Дизайн

Крайната цена за дизайн е според сложността на идеята на клиента и колко ясно може да опише това което иска да пресъздадем! 

 

Цена / Краен продукт

Краен продук – облекло с печат, който Вие получавате в сгънат и пакетиран вид! Крайната цена се определя от няколко основни фактора, който са:

  1. Количество 
  2. Вид на печатна техника
  3. Разположения на печата

 

В А Ж Н О

* Работим с опит, страст и визия , не работим с AI и свалени нелегално картинки от интернет!