Изкуство с Мисия

Идеята

Решихме да създадем символичен дизайн – знак, който всеки супергерой би носил с гордост. Нашата визия е, че всички трябва да бъдем положителните герои в страшния филм, в който живеят нашите бездомни приятели. Дизайнът не е просто изображение, а символ на надежда и състрадание. Той представя нашата ангажираност към каузата и стремежа ни да направим света по-добро място за безстопанствените животни.

Каузата

Нашата мисия е да подкрепяме различни общински приюти за безстопанствени кучета. Всеки път, когато продаваме артикул, част от печалбата отива директно за тези приюти. Ще упоменаваме всеки приют, който получава подкрепа, за да сме напълно прозрачни и за да знаете къде отиват вашите дарения.

Сумата от печалбата на всеки продаден артикул ще бъде дарявана за подпомагане на дейности и инициативи, насочени към подобряване на живота на животните и насърчаване на тяхното осиновяване. Средствата ще бъдат използвани за осигуряване на храна, медицински грижи, ваксинации и комфортни условия за животните, докато не намерят своя нов дом.

Защо го правим

Вярваме, че всички животни заслужават грижа и любов. Често бездомните животни са пренебрегвани и оставяни да страдат на улицата. С нашата инициатива искаме да променим това. Всеки артикул, който предлагаме, е създаден с мисъл за тях – нашите безгласни приятели, които също заслужават шанс за по-добър живот.

Original price was: 69.90 лв..Current price is: 59.90 лв..
-14%

Как можете да помогнете

С покупката на нашите продукти, вие ставате част от тази благородна кауза. Можете да покажете своята подкрепа, като носите нашите дизайни и разпространявате идеята. Освен това, всяко ваше действие ще вдъхнови и други хора да се включат и да помагат. Бъди герой! Всеки, който обича животните, може да допринесе. Заедно можем да направим разликата и да осигурим по-добро бъдеще за бездомните животни.

Нека правим добри дела и да се гордеем с тях. Подкрепете нашата кауза и покажете, че ви е грижа. Вашата помощ е безценна и може да промени животите на много животни.

ЛЮБОПИТНО